BATMAN / KOZLUK - Bekirhan Şehit Ali Gülnar İmam Hatip Ortaokulu

Bekirhan Şehit Ali Gülnar İmam Hatip Ortaokulu

BEKİRHAN BELDESİ JANDARMA KARAKOL KARŞISI KOZLUK / BATMAN
Vizyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Geleceğe güvenle bakmak en büyük başarımız olacaktır.
09:00 ile 15:15 PAZARTESİ GÜNLERİ 09.00 ile 16:05 arasındadır.
Kaloriferli
Lojman
1 - Okulun 8 daireli bir lojmanı vardır.
SERVİS ARAÇLARI VEYA ÖZEL ARAÇLARLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
OKULUMUZUN BATMANDAN GELEN ÖĞRETMEN SERVİSİ VAR.
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilceye bagli Bekirhan´da bulunmaktadir. TAMAMEN TASIMA MERKEZİ OLUP TUM OGRENCİLER, 35 YE YAKİN SERVİS ARACI İLE ÇEVRE KOY VE MEZRALARDAN OKULUMUZA TASİNMAKTADİR.
İlimize uzaklık 36 Km, İlçe Merkezine 17 Km
Sportif Etkinlikler
2018 YILI ATLETİZM İLÇE BİRİNCİSİ.2017 YILI ATLETİMZ ERKEKLERDE İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ.2017 YILI VOLEYBOL YARIŞMASINDA İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ.2016 YILI VOLEYBOL YARIŞMASINDA İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ