BATMAN / KOZLUK - Bekirhan Şehit Ali Gülnar İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

“Ramazan ayı, insanlar için bir hidayet rehberi, doğru yolun ve hak ile batılı birbirinden ayırmanın apaçık delilleri olarak Kur'an'ın kendisinde indirildiği aydır. Öyle ise içinizden kim bu aya ulaşırsa onu oruçla geçirsin...” (Bakara, 2/185)

Hoşgeldin Ey Ramazan!

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şehadet ÇİCEK; öğrencilerimizle birlikte okul  panomuzda ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı. Tv'ye her gün günün ayeti, peygamberimizin duası ve peygamberimizin sünneti yansıltıldı. Okulumuz adına imsakiye basılarak hem okul içine hem de okul dışına dağıtıldı.Öğrencilerimize yönelik etkinlikler yapılmaya devam edilmektedir.

11 ayın Sultanı mübarek ramazan ayının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini dileriz.

Mrt

Oklumuzda 06.02.2024 tarihinde deprem anı ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat, birinci siren sesiyle başladı ve "çök, kapan, tutun" hareketiyle öğrencilere deprem sırasında alınacak önlemler hatırlatıldı. Ardından, ikinci siren sesiyle sınıflar toplanma alanına yönlendirilerek tahliye süreci gerçekleştirildi.

Ara

Batman valiliğimiz ve Batman Belediyesi iş birliğiyle  '' 100 Yılın Aşı Bin Yılın Kardeşliği'' mottosuyla düzenlenen Batman Gastronomi ve Kültür Festivaline katılım gösterdik ardından Kozluk kaymakamlığımız koordinesinde; Kozluk Şehr-i Zor Gastronomi ve Yöresel Ürünler Festivaline de katıldık.

Ara

Okulumuzda veli toplantısı düzenlendi. Okul Müdürümüz Sayın Hasan GÜMÜŞ ile müdür yardımcımız Mahmud PARÇACI velilerimize yaptığı konuşmanın ardından okul aile birliğimizin seçimlerinin de yapıldığı veli toplantısı açılışı tamamlandıktan sonra,velilerimizle bireysel görüşmelere başladı. İlerleyen günlerde de bireysel görüşmelere devam edecek.

Düzenlendiğimiz veli toplantısına katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Okul Müdürümüz Hasan GÜMÜŞ ve Müdür Yardımcımız Mahmut PARÇACI
Öğretmenleri tek tek ziyaret ederek Öğretmenler gününü tebrik edip ve gül takdim ettiler.

Ara

Okulumuzda Trafik Güvenliği konulu seminer verildi.

İlçemiz Trafik Görevlileri tarafından 11.10.2023 tarihinde okulumuz öğrencilerine trafik ile ilgili genel tanımlar, yayaların uyacağı kurallar, emniyet kemeri önemi ve kullanımı, servis kuralları ve araçtan binme inme kuralları, trafik işaret ve levhaları ile ilgili konularda seminer verildi.

Ara

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Saat dokuzu beş geçe Saygı Duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrası 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni okul idarecilerinin, öğretmenlerinin ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle kutlama programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürümüz Hacı ARSLAN okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzda gözlemlerde bulunarak okulun eğitim kalitesinin arttırılması ve varsa eksikliklerinin giderilmesi hususunda fikir alışverişinde bulundu.

Haz

Okulumuzda rol-model olacak örnek şahsiyetler kapsamında, yıllarca öğrenci yetiştirmiş ve yetiştirmekte olup hayatını eğitime adamış, uzun yıllar Bekirha beldemizde görev yapmakta olan aynı zamanda halen Bekirhan ilkokulu Müdürü olan Şehmus EROL okulumuza davet edilerek öğretmenlerimizle buluştu, deneyimlerini aktardı. Kıymetli hocamıza teşekkür ederiz.

Nis

Kozluk ilçemizde yapılan Atletizm Yarışması 1500 metrede öğrencimiz Amine TÖREN 1. olmuştur.Ödülümüzü kaymakamımız sayın Osman BİLİCİ´den aldık. Ayrıca öğrencilerimizden Dilan Patır ve Elif Ataş da dereceye girerek madalya kazandı. Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren Beden Eğitimi öğretmenimiz Nesrin SARĞIL’ı tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz

Nis

Okulumuzun Beden Eğitimi Öğretmeni Nesrin SARĞIL ve  Müdür Yard. Mahmut PARÇACI’nın organizatörlüğünde

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı sınıflar arası futbol turnuvası başladı. Maçlar öğle arasında oynanmaktadır.

Tüm takımlarımıza okul içi futbol turnuvasında başarılar dileriz.